Overname nieuws
Hoveniersbedrijf bij de Vaate aan het woord

Gewaardeerde klant,

Door de tijd heen hebben we steeds meer gewaardeerd dat u onze kennis en het ‘ontzorgen in de buitenruimtes’ bij ons hebt afgenomen en bij ons klant bent. 

Goede afstemming
Wij vinden communicatie belangrijk. De jongens houden goed contact met u, en stemmen vaak in de ochtend (ook al is dat met mij en u reeds gedaan) opnieuw af wat uw wensen zijn. Dit leidt tot positieve recensies en een goed resultaat. Dat waarderen wij zeer. 


Continuïteit van het bedrijf

Door mijn lichamelijke omstandigheden (als gevolg van een motorongeluk in 2014) ben ik genoodzaakt om de onderneming anders in te vullen. Het was voor mij een zoektocht hoe dit te realiseren, waarbij ik het voor u – als klant – ook goed wilde invullen. Maar we hebben een hele mooie modus gevonden waarin u centraal blijft staan en ontzorgt wordt! 
En dezelfde vertrouwde jongens blijft zien: dus de kwaliteit zoals u gewend bent. 

Mijn broer Ivo, die de onderneming heeft waargenomen, in de periode na mijn ongeluk, heeft het overgenomen. Ik blijf achter de schermen betrokken voor zolang dit gewenst is. 


Geen veranderingen voor u

Dus voor u zijn er – naar mijn inschatting- geen/weinig veranderingen. Van dezelfde jongens en hun kwaliteiten voor uw tuin blijft u genieten. 

 

Wat verandert er wel? 
Ivo neemt de planning waar en de aansturing van het personeel en de lopende zaken/onderhouden. Wat er wel verandert is dat het oude mobiele nummer (06 53 95 46 53) overgaat in 06 26 62 02 97 en het correspondentie mailadres info@bijdevaatehoveniers.nl in info@bdvtuinspecialist.nl.

       


Wie is Ivo Bij de Vaate?
Hieronder een korte introductie van Ivo, die u in de loop van de tijd ongetwijfeld zult tegenkomen.

Ruime ervaring, korte lijnen en passie voor het vak. 
Mijn naam is Ivo Bij de Vaate. In totaal ben ik bijna 15 jaar met veel plezier werkzaam geweest als hovenier waarna ik recentelijk mijn eigen onderneming ben begonnen. BdV uw tuinspecialist is ontstaan uit een passie voor het vak, ervaring en een drang om volledig mijn creativiteit kwijt te kunnen. BdV heeft alles in eigen beheer, dit is voor alle partijen fijn samenwerken. Hierdoor kunnen wij korte lijnen bieden, snelle oplossingen en werkzaamheden. Bij BdV uw tuinspecialist vindt u maatwerk in combinatie met vakwerk. Bij ons bent u geen nummer, het persoonlijke contact staat hoog in het vaandel. Ik zie in het samengaan met ‘Bij de Vaate Hoveniersbedrijf’ een kans om deze doelstellingen met een groter team stabiel te blijven realiseren.

Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen en ik vertrouw ereop dat Ivo het werk onverminderd zal voortzetten.

Hovenier