Maandelijks tuinonderhoud in Putten

Meer informatie over dit project.

Na de aanleg heeft de klant het onderhoud in eigen beheer genomen. Door de tijdsinvestering die het onderhoud met zich meebracht heeft de klant opnieuw contact opgenomen met Bij de Vaate Hoveniers, gezien de goede ervaringen met de aanleg.

Dit heeft geleid met een scherp contract tot tuinonderhoud op maandelijkse basis, waar de werkzaamheden gras maaien, onkruid wieden en seizoensgebonden snoeiwerk onder vallen. Met dit onderhoudscontract wordt de klant gedurende het hele jaar voorzien van een representatieve uitstraling voor de klanten waar hij zijn paarden aan verkoopt.

Wat onderscheidt BdV uw tuinspecialist?

Wij bieden:

Z

Aantrekkelijke tarieven

Z

Unieke ontwerpen

Z

Maat- en vakwerk

Z

100% tevredenheid

Z

Ervaren en passie

Meer informatie over onze werkzaamheden

Beloftes & werkgebied

Onze dienstverlening is uniek omdat wij een passie voor het vak combineren met vakmanschap en ruime ervaring. Van welke dienst u ook gebruik maakt: wij gaan tot het uiterste om uw tuin te laten passen bij uw wensen. 

Werkgebied
Wij zijn gevestigd in Voorthuizen maar bieden landelijk onze diensten aan. De meeste van onze klanten zijn gevestigd in de regio maar wij zijn niet regio gebonden. 

Beloftes
Bij ons vindt u de beste kwaliteit maatwerk tegen aantrekkelijke prijzen. Wij beloven u dat u niet teveel betaald. Tevens beloven wij dat u 100% tevreden bent met uw tuin. 

Werkwijze
Wij werken met korte lijnen en bieden snelle oplossingen. Wij hopen uw interesse reeds te hebben gewekt, vervolgens kunt u contact met ons opnemen. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij een afspraak inplannen.