Roeling, uit Ede

Meer informatie over dit project.

Na een Leuk traject met veel contact over het ontwerp, mochten wij deze knusse tuin aanleggen.
Hier was hoogte verschil niet nodig om te overbruggen, maar voor de sfeer hebben we de verdiepte zithoek aangebracht. De Variatie in de beplanting zorgt voor het gehele jaar plezier.
De trampoline zorgt voor het vermaak van de kinderen, zo kan de klant vanuit het relaxte loungeset ontspannen genieten van zijn/haar vrije tijd.

Wat onderscheidt BdV uw tuinspecialist?

Wij bieden:

Z

Aantrekkelijke tarieven

Z

Unieke ontwerpen

Z

Maat- en vakwerk

Z

100% tevredenheid

Z

Ervaren en passie

Meer informatie over onze werkzaamheden

Beloftes & werkgebied

Onze dienstverlening is uniek omdat wij een passie voor het vak combineren met vakmanschap en ruime ervaring. Van welke dienst u ook gebruik maakt: wij gaan tot het uiterste om uw tuin te laten passen bij uw wensen. 

Werkgebied
Wij zijn gevestigd in Voorthuizen maar bieden landelijk onze diensten aan. De meeste van onze klanten zijn gevestigd in de regio maar wij zijn niet regio gebonden. 

Beloftes
Bij ons vindt u de beste kwaliteit maatwerk tegen aantrekkelijke prijzen. Wij beloven u dat u niet teveel betaald. Tevens beloven wij dat u 100% tevreden bent met uw tuin. 

Werkwijze
Wij werken met korte lijnen en bieden snelle oplossingen. Wij hopen uw interesse reeds te hebben gewekt, vervolgens kunt u contact met ons opnemen. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij een afspraak inplannen.