Romantische tuin in Nijkerk

Meer informatie over dit project.

3,5 week geleden legden we de laatste hand aan deze romantische tuin in Nijkerk. Prachtig om te zien hoe alles nu begint te groeien! Het was voor ons een erg leuk project door de variatie in het ontwerp. De verhoogde bakken, de mooie vlonders over het water, en een turfsteenbak met sedum. Ook ‘s avonds is deze tuin prachtig. De verlichting schijnt de tuin dan mooi aan. We hebben meerdere zitplekken gecreëerd, zelfs één boven het water. De bewoners genieten volop!

Wat onderscheidt BdV uw tuinspecialist?

Wij bieden:

Z

Aantrekkelijke tarieven

Z

Unieke ontwerpen

Z

Maat- en vakwerk

Z

100% tevredenheid

Z

Ervaren en passie

Meer informatie over onze werkzaamheden

Beloftes & werkgebied

Onze dienstverlening is uniek omdat wij een passie voor het vak combineren met vakmanschap en ruime ervaring. Van welke dienst u ook gebruik maakt: wij gaan tot het uiterste om uw tuin te laten passen bij uw wensen. 

Werkgebied
Wij zijn gevestigd in Voorthuizen maar bieden landelijk onze diensten aan. De meeste van onze klanten zijn gevestigd in de regio maar wij zijn niet regio gebonden. 

Beloftes
Bij ons vindt u de beste kwaliteit maatwerk tegen aantrekkelijke prijzen. Wij beloven u dat u niet teveel betaald. Tevens beloven wij dat u 100% tevreden bent met uw tuin. 

Werkwijze
Wij werken met korte lijnen en bieden snelle oplossingen. Wij hopen uw interesse reeds te hebben gewekt, vervolgens kunt u contact met ons opnemen. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij een afspraak inplannen.