Van Harn Bestratingen

Meer informatie over dit project.

Een showtuin is om mee te showen, dus die moet er helemaal perfect bijliggen! Wij mochten deze uitdagende klus voor Van Harn bestratingen realiseren. Prachtige soorten straatwerk, rechtstreeks vanuit de fabriek werden door ons in diverse verbanden gelegd om de klant te informeren én te inspireren. Wij bedanken Van Harn dat wij deze precieze klus mochten doen. De jongens hebben tot op de millimeter nauwkeurig gewerkt, dit heeft geresulteerd in een prachtige showtuin. Inspiratie nodig? Rij eens langs bij de Edeseweg 19a in Wekerom.

Wat onderscheidt BdV uw tuinspecialist?

Wij bieden:

Z

Aantrekkelijke tarieven

Z

Unieke ontwerpen

Z

Maat- en vakwerk

Z

100% tevredenheid

Z

Ervaren en passie

Meer informatie over onze werkzaamheden

Beloftes & werkgebied

Onze dienstverlening is uniek omdat wij een passie voor het vak combineren met vakmanschap en ruime ervaring. Van welke dienst u ook gebruik maakt: wij gaan tot het uiterste om uw tuin te laten passen bij uw wensen. 

Werkgebied
Wij zijn gevestigd in Voorthuizen maar bieden landelijk onze diensten aan. De meeste van onze klanten zijn gevestigd in de regio maar wij zijn niet regio gebonden. 

Beloftes
Bij ons vindt u de beste kwaliteit maatwerk tegen aantrekkelijke prijzen. Wij beloven u dat u niet teveel betaald. Tevens beloven wij dat u 100% tevreden bent met uw tuin. 

Werkwijze
Wij werken met korte lijnen en bieden snelle oplossingen. Wij hopen uw interesse reeds te hebben gewekt, vervolgens kunt u contact met ons opnemen. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij een afspraak inplannen.