Over ons

Ruime ervaring, korte lijnen en passie voor het vak.

BdV uw Tuinspecialist is ontstaan uit een passie voor het vak, ervaring en een drang om volledig mijn creativiteit kwijt te kunnen.

BdV heeft alles in eigen beheer, dit is voor beide partijen fijn samenwerken. Hierdoor kunnen wij korte lijnen bieden, snelle oplossingen en werkzaamheden. Bij BdV uw tuinspecialist vindt u maatwerk in combinatie met vakwerk. Bij ons bent u geen nummer, het persoonlijke contact staat hoog in het vaandel. Een gewone tuin is voor ons niet genoeg, wij realiseren uw droomtuin!

BdV Tuinspecialist

Meer informatie over onze werkzaamheden

Werkgebied
Wij zijn gevestigd in Voorthuizen maar bieden landelijk onze diensten aan. De meeste van onze klanten zijn gevestigd in de regio maar wij zijn niet regio gebonden.

Beloftes
Bij ons vindt u de beste kwaliteit maatwerk tegen aantrekkelijke prijzen. Wij beloven u dat u niet teveel betaald. Tevens beloven wij dat u 100% tevreden bent met uw tuin.

Werkwijze
Wij werken met korte lijnen en bieden snelle oplossingen. Wij hopen uw interesse reeds te hebben gewekt, vervolgens kunt u contact met ons opnemen. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij een afspraak inplannen.

Alles in eigen beheer​

Wij gaan voor 100% tevredenheid​

Persoonlijk en betrokken, korte lijnen​

Altijd eerlijke prijzen en hoge kwaliteit​

Maatwerk en uniek vakmanschap​

Ruime ervaring en passie voor het vak​

Scroll naar boven