Tuinonderhoud

Eenmalig of periodiek

Een tuin die er altijd mooi bij ligt 

Wanneer u een mooie tuin heeft en ervan geniet om in de tuin te zitten en tot rust te komen, dan is het natuurlijk extra fijn als deze tuin er altijd op zijn mooist bij ligt. Niet iedereen heeft veel tijd, kunde of zin om een tuin zelf te onderhouden en te zorgen dat deze er mooi bij ligt.

Misschien vindt u het erg leuk om zelf te tuinieren maar zijn er bepaalde klussen die u liever uitbesteed. Of het kan zo zijn dat u alles wilt uitbesteden zodat u alleen maar hoeft te genieten van uw tuin! Welke optie u ook zoekt, wij denken met u mee en zorgen voor het juiste onderhoud.

De onderhoudsmogelijkheden die wij bieden

Voordelig maatwerk

Hovenier

Eenmalig onderhoud

Heeft u een eenmalige klus met betrekking tot uw tuinonderhoud? Bijvoorbeeld om uw tuin strak te maken voor de zomer? Wij regelen het. 

Hovenier

Flexibel onderhoud

U krijgt een contactpersoon en u kunt zelf aangeven wanneer u wenst dat wij uw tuin onderhouden. Altijd een onderhouden tuin wanneer u dat wilt.

Hovenier

Periodiek onderhoud

U bepaalt zelf hoe vaak u een tuinman in uw tuin aan het werk wilt hebben. U bepaalt zelf de frequentie en de gewenste werkzaamheden en wij regelen de rest.

Waarom kiezen voor BdV uw Tuinspecialist? 

Unieke service

Onze dienstverlening is uniek omdat wij een passie voor het vak combineren met vakmanschap en ruime ervaring. Wij gaan tot het uiterste om uw wensen te vervullen. Wij zijn gevestigd in Barneveld en zijn vanaf hier landelijk actief. 

N

Alles in eigen beheer

N

Wij gaan voor 100% tevredenheid

N

Persoonlijk en betrokken, korte lijnen

N

Altijd eerlijke prijzen en hoge kwaliteit

N

Maatwerk en uniek vakmanschap

N

Ruime ervaring en passie voor het vak

Hovenier