Tuinonderhoud

Een tuin die er altijd mooi bij ligt

Eenmalig of periodiek 

Wanneer u een mooie tuin heeft en ervan geniet om in de tuin te zitten en tot rust te komen, dan is het natuurlijk extra fijn als deze tuin er altijd op zijn mooist bij ligt. Niet iedereen heeft veel tijd, kunde of zin om een tuin zelf te onderhouden en te zorgen dat deze er mooi bij ligt. Misschien vindt u het erg leuk om zelf te tuinieren maar zijn er bepaalde klussen die u liever uitbesteed. Of het kan zo zijn dat u alles wilt uitbesteden zodat u alleen maar hoeft te genieten van uw tuin! Welke optie u ook zoekt, wij denken met u mee en zorgen voor het juiste onderhoud.

Vakwerk en maatwerk onderhoud vindt u bij BdV uw tuinspecialist. 

De onderhoudsmogelijkheden die wij bieden

Voordelig maatwerk

Eenmalig onderhoud

U heeft een klus waar u zelf niet aan toe komt, bijvoorbeeld snoeiwerk. Of u wilt eenmalig uw tuin op de schop nemen zodat die er weer netjes bij ligt voor een bepaalde tijd. Ook voor deze eenmalige klussen staan wij voor u klaar.

Flexibel onderhoud

U krijgt een contactpersoon en u kunt zelf aangeven wanneer u wenst dat wij uw tuin onderhouden. Uiteraard kunt u zelf de gewenste werkzaamheden doorgeven. Altijd een onderhouden tuin wanneer u dat wilt.

Periodiek onderhoud

U bepaalt zelf hoe vaak u een tuinman in uw tuin aan het werk wilt hebben. Dit kan maandelijks zijn of bijvoorbeeld iedere week. U bepaalt zelf de frequentie en de gewenste werkzaamheden en wij regelen de rest.

Waarom kiezen voor BdV uw Tuinspecialist? 

Unieke service

Onze dienstverlening is uniek omdat wij een passie voor het vak combineren met vakmanschap en ruime ervaring. Van welke dienst u ook gebruik maakt: wij gaan tot het uiterste om uw tuin te laten passen bij uw wensen. Wij zijn gevestigd in Voorthuizen en leveren vanaf hier landelijk onze dienstverlening. 

N

Ruime ervaring en passie voor het vak

N

Maatwerk en uniek vakmanschap

N

Alles in eigen beheer

N

Wij gaan voor 100% tevredenheid

N

Altijd eerlijke prijzen en hoge kwaliteit

N

Persoonlijk en betrokken, korte lijnen

Hovenier