Tuinaanleg

Alles voor uw droomtuin

Uw (droom)tuin laten aanleggen

Tuin laten aanleggen? Mogelijk heeft u een tekening elders laten ontwerpen en bent u benieuwd wat het zou kosten als wij deze tuin voor u aanleggen? Misschien heeft u door ons een ontwerp laten maken en wilt u dit tuinontwerp laten aanleggen?

Hoe dan ook: uw (droom)tuin laten aanleggen kan door BdV uw tuinspecialist. Of het nu een kleine tuin betreft of een enorme bostuin, wij zorgen ervoor dat uw tuin met zorg wordt aangelegd. Wij proberen altijd uw tuin zo snel mogelijk op te leveren zodat u zo kort mogelijk in de ‘rommel’ zit. Uiteraard gaat dit nooit ten koste van de kwaliteit van onze werkzaamheden.

BdV Tuinspecialist

Afspraak is afspraak

Uw wens staat centraal bij de aanleg

BdV Tuinspecialist
Misschien heeft u een datum in uw hoofd waarop u uw droomtuin af wilt hebben: een verjaardag, een bijzondere datum, tegelijk met de oplevering van het huis etc. Wij brengen uw wensen in kaart en zullen hier zorgvuldig mee omgaan. Wij zullen er alles aan doen om uw wensen te vervullen en wanneer vooraf blijkt dat iets niet mogelijk is dan zullen we dit helder met u communiceren en indien mogelijk een alternatief bieden. Indien nodig informeren wij de buren over de aanleg van uw nieuwe tuin zodat onnodige overlast kan worden voorkomen. Wij werken gedurende het hele proces met korte lijnen. Gaat er iets niet goed of maakt u zich ergens zorgen over? Dan kunt u eenvoudig en snel met ons in contact komen en kijken wij direct met u mee.
Na de werkzaamheden, leveren wij samen met u de tuin op. Wij inventariseren samen de werkzaamheden die nog uitgevoerd moeten worden en zullen deze zo spoedig mogelijk na oplevering voor u uitvoeren.

Unieke service

Waarom BdV uw Tuinspecialist?

Onze dienstverlening is uniek omdat wij een passie voor het vak combineren met vakmanschap en ruime ervaring. Wij gaan tot het uiterste om uw wensen te vervullen. Wij zijn gevestigd in Barneveld en zijn vanaf hier landelijk actief.

Alles in eigen beheer

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Persoonlijk en betrokken, korte lijnen

Altijd eerlijke prijzen en hoge kwaliteit

Maatwerk en uniek vakmanschap

Ruime ervaring en passie voor het vak

Bekijk ook

Onze diensten

Tuinadvies

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Scroll naar boven