Tuinontwerp

Een tuinontwerp volledig op maat

Creativiteit & vakmanschap

U weet misschien in uw hoofd al precies wat u wilt met uw tuin maar wilt dit in een ontwerp zien. Of u heeft een aantal ideeën over wat u mooi lijkt en wat u wenst in uw nieuwe tuin. Of misschien heeft u nog geen enkel idee van wat u wilt en wat past bij uw situatie. Een nieuwe tuin aanleggen is een investering die u natuurlijk het liefst in 1 keer goed doet, zodat u dagelijks kan genieten van uw droomtuin. Een droomtuin begint bij een strak ontwerp op maat, die past bij uw wensen en uw ideeën. Het laten ontwerpen van uw tuin begint bij BdV uw tuinspecialist. 

Een (droom)tuinontwerp volledig op maat, passend bij uw wensen en ideeën. 

Uw tuin door ons laten ontwerpen

Stappenplan  

1. Oriëntatie

Tijdens het eerste contact zullen wij elkaar informatie overhandigen. Zo kunt u de afmetingen van uw tuin aangeven, uw wensen, uw ideeën, uw budget ect. Indien het eerste contact succesvol verloopt zullen wij op locatie langskomen om uw situatie in kaart te brengen. Tevens zullen wij op locatie alle wensen en belangrijke zaken tot ons nemen.

2. Ontwerp (schets) 

Na de oriëntatiefase zullen wij voor u een ontwerp opstellen. Wij zullen samen met u een tijdspanne bespreken in welke wij het ontwerp zullen aanbieden. Dit is eigenlijk een schets want u kunt uiteraard al uw gewenste aanpassingen aan ons doorgeven. 

3. Definitief ontwerp & uitvoering

Na uitgebreid overleg met u, zullen wij de gewenste aanpassingen in het ontwerp doorvoeren. Daaropvolgend zullen wij u deze presenteren. Wanneer u daar klaar voor bent kunnen wij een afspraak inplannen voor het uitvoeren van het ontwerp. 

Waarom kiezen voor BdV uw Tuinspecialist? 

Unieke service

Onze dienstverlening is uniek omdat wij een passie voor het vak combineren met vakmanschap en ruime ervaring. Van welke dienst u ook gebruik maakt: wij gaan tot het uiterste om uw tuin te laten passen bij uw wensen. Wij zijn gevestigd in Voorthuizen en leveren vanaf hier landelijk onze dienstverlening. 

N

Ruime ervaring en passie voor het vak

N

Maatwerk en uniek vakmanschap

N

Alles in eigen beheer

N

Wij gaan voor 100% tevredenheid

N

Altijd eerlijke prijzen en hoge kwaliteit

N

Persoonlijk en betrokken, korte lijnen

Hovenier